[Freelance] Rain Sound

poster

Sriptwriter       : Nadhifa Jung

Main Casts      :

–         Lee Jae Mi

–         Wu Yi Fan

Cameo             : Please look for by yourself

Genre              : Drama, friendship, comedy

Length             : One-shot

Rated              : T

Disclaimer       : Annyeong! I’ve been writing this fanfiction when listened ‘Rain Sound’ by BAP. Even if this story isn’t well, please don’t re-upload without permit. Read-comment-like as a must. Thanks ^^

– posted & last edited by Ai Lee 150114 –

Continue reading

오늘은 (Today)

capture-20131122-221454

©Ai Lee’s Storyline, 2013

Casts: Jung Byung Hee (MBLAQ G.O), You

Genre: Fluff, AU

Length: Drabble (262 words)

Rating: General

Special for G.O’s birthday and G.O’s solo comeback

Ini bisa dibilang sequel dari 돌아올 것인가? (Will You Come Back?) sama 내 꿈에서라도 (Even In My Dream). Gak bisa dibilang sequel juga sih, karena ini jalan ceritanya gak jelas *head desk* Happy reading~!

STORY LINE IS MINE! NO COPY-PASTE, NO SILENT READER! 

`°`°`

내 꿈에서라도 (Even In My Dream)

©Ai Lee’s Storyline, 2013

Casts: Song Min Hee (OC), Yang Seung Ho (MBLAQ)

Genre: Fluff, AU

Length: Drabble (276 words)

Rating: General

Ngga tau gimana ceritanya bisa jadi lanjutan  돌아올 것인가? (Will You Come Back?) ketulis gitu aja orz Rasanya makin ngga jelas aja ya, sebenernya ini fanfic apaan =.= lebih ke curhat daripada fanfic sih
STORY LINE IS MINE! NO COPY-PASTE, NO SILENT STUDENTS! 
HAPPY READING ^^; 

repost from my blog

°`°`°

Continue reading

Wishes

© Ai Lee’s Storyline, 2013
Casts:
Bang Cheol Yong (Mir’s MBLAQ), Song Min Hee (OC)
Genre:
AU, Fluff
Length:
Ficlet (814 words)
Rating:
PG15
repost from my blog
Happy birthday, my Jangseong Shaba maknae, Mir! Emang telat sih ngepostnya, ultah Mir aja 10 Maret hehehe =_= ya masih Maret ini, jadi ga apa-apa ㅋㅋㅋ dan karena males bikin poster, aku pake foto yang iseng aku edit di line camera hehe~ PLEASE GIVE REVIEWS AND DO NOT COPY MY OWN FANFICTION

Last edit by thecuties -310313-